Interview Volkskrant

Afgelopen woensdag werd ik geïnterviewd door Hans Wansink van de Volkskrant. Daarin pleit ik voor een tussenweg tussen het heilloze streven naar onafhankelijkheid en de net zo desastreuze ramkoers door de regering-Rajoy. Tegenover die twee nationalistische kampen staat het voorstel door Podemos en de burgerplatforms om de Grondwet te wijzigen om een plurinationale staat mogelijk te maken.

Zie hier een kopie van de krant en hier het uitgeschreven interview. Wansink schreef diezelfde dag ook een Redactioneel commentaar dat ongeveer dezelfde boodschap bevat als mijn interview. Het interview was gebaseerd op een langere analyse die ik woensdag publiceerde: Een tussenweg tussen onafhankelijkheid Catalonië en centralistisch Spanje.

Door | 2017-11-03T22:26:29+00:00 november 3rd, 2017|Categorieën: Blog|0 Reacties

Geef een reactie