Nieuwe politiek in onzekere tijden

Op 2 oktober organiseerde ik met TNI en Podemos Amsterdam om te praten over wat we in Nederland kunnen leren van Podemos en de burgerplatforms in de grote Spaanse steden, waarover ik in mijn boek heb geschreven. Speciale gast was Podemosleider en – oprichter en aanvoerder van de Eurofractie van Podemos, Miguel Urban. Na een inleiding van mij hield Urban een inspirerend verhaal. Vervolgens gingen, onder leiding van Hella Hueck, vertegenwoordigers van GroenLinks (Femke Roosma) en de SP (Arjan Vliegenthart) en hoogleraar Sarah de Lange in discussie gingen over welke elementen van de Podemos van toepassing kunnen zijn voor Nederlands links.

Je kunt hier de avond terugkijken (beetje doorspoelen, home made stream), maar helaas zonder vertaling van Spaans naar Nederlands en vice versa (op de avond zelf was er simultaanvertaling).

Door | 2017-10-03T14:54:02+00:00 oktober 3rd, 2017|Categorieën: Blog|0 Reacties

Geef een reactie